avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot apela la inalta curte de casatie si justitie ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot apela la inalta curte de casatie si justitie ?

Buna ziua,am un dosar de mai bine de patru ani succesune cu tatal meu,el traeste cu alta femie sa recasatorit,mama a decedat noi suntem trei frati eu cu sora mea stam in chirie,el sta in 2 case,astept de mai bine de patru ani sa mi se dea partea de la mama decedata,ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: IulianDan , utilizator 20:27, 28 Ianuarie 2015
in ce stadiu sunteti cu dosarul, si ce obiect are?
Buna seara,ca obiect : succesiune iesire din indiviziune

Stadiu de mai bine de un an pe loc si mai bine de patru ani de cand am inceput acest proces

Ora estimata: 08:30
Complet: C13
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: acordă termen la 04.02.2015 pt când se va reveni cu adresă către expertul desemnat pentru efectuarea expertizei
Document: Încheiere de şedinţă 07.01.2015

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune IulianDan IulianDan Buna ziua,ma judec cu tatal meu de patru ani,mama a decedat acum patru ani si tatal sa recasatorit,noi suntem trei frati doar eu mi-am cerut partea ce mi se ... (vezi toată discuția)
Succesiune - expertiza amanata a 10 oara IulianDan IulianDan Buna ziua,ma judec cu tatal meu de patru ani,mama a decedat acum patru ani si tatal sa recasatorit,noi suntem trei frati doar eu mi-am cerut partea ce mi se ... (vezi toată discuția)
Tata recasatorit, care nu permite accesul expertului in vederea efectuarii expertizei DanutSandel DanutSandel Buna ziua,mama mea este decedata de mai bine de trei ani,iar tatal meu sa recasatorit,eu am deschis succesiunea de pe mama,iar dupa cate am inteles dupa cinci ... (vezi toată discuția)