avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Restituire taxa radiodufiziune, platita fara drept!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Restituire taxa radiodufiziune, platita fara drept!

Doresc sa stiu cum as putea sa recuperez taxa radiodifuziune platita catre de o firma, pe parcursul a patru ani.Mentionez ca firma nu a avut niciodata angajati, insa pe parcursul anilor2011-2014 facturile de la CEZ, s-au emis ca si cum firma ar fi avut angajata o persoana fizica. Acum situatia s-a remediat, urmand sa fie emise facturi corespunzatoare, insa ma intereseaza cum as putea sa recuperez suma de bani platita in acesti ani?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 08:20, 26 Ianuarie 2015
Sa actionati in instanta. Se desfiinteaza Somatia de plata in instanta si se repara prejudiciul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creante datorate de societatea de asigurari unui service gheorghiu.a gheorghiu.a Buna ziua! Ce se intampla in situatia in care o societate de asigurare datoreaza unui service auto cu care a incheiat o conventie de colaborare, suma de ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la fosti angajati elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna dimineata, Firma la care lucrez are de recuperat bani de la fosti angajati. Acum un an firma a vandut cu factura la patru muncitori care lucrau la ... (vezi toată discuția)
Ploua in apartament iriza adela iriza adela buna ziua,de mai bine de patru ani imi ploua in apartament,m-am adresat asociatiei de proprietari de mai multe ori,m-am adresat biroului indrumari as ... (vezi toată discuția)