Va rog frumos cateva lamuriri!
Concediul de crestere copil de 2 ani se termina pe 8 februarie 2015, urmand ca tatal sa intre o luna in CCC, iar eu sa incep serviciul.
Am primit intre timp o oferta de serviciu de la alta firma, contractul urmand sa inceapa in data de 1 februarie 2015.
Cu ce se va schimba situatia?
- primesc stimulent de insertie pentru aceasta saptamana?
- tatal mai poate sta acea luna? de cand pana cand?
- alte lucruri pe care ar trebui sa le fac in aceasta situatie?
1. Pentru acea saptamana ar trebui sa primiti stimulent de insertie daca veti avea venituri din salarii.
2. Daca doreste tatal copilului poate intra in CCC incepand cu ziua urmatoare aceleia in care copilul implineste 1 an si 11 luni si pana inclusiv in ziua in care implineste copilul 2 ani.
3. Daca dvs. reluati activitatea inainte de a implini copilul 1 an si 11 luni tatal poate sa intre imediat in CCC, adica poate sa beneficieze de CCC mai mult de o luna de zile.
- In aceasta situatie nu mai beneficiati dvs. de stimulentul de insertie deoarece acesta nu se poate suprapune cu indemnizatia pentru CCC luata de tatal copilului.
Va rog, as mai dori cateva lamuriri.
- Pentru aceasta saptamana primesc 500 lei stimulent sau doar o parte in functie de durata?
- Unde anume trebie sa cer stimulentul, adica sa depun actele si ce anume acte sunt necesare si data pana la care trebuie depuse;
- Dupa cum am spus, eu voi incepe serviciul la alta firma fata de cea de la care am suspendat contractul pentru intrarea in CCC. De la ultima mentionata firma trebuie sa fac lichidare si apoi sa incep dincolo contractul sau cum se procedeaza?
1. - Stimulentul de insertie este de 500 lei lunar.
- Pentru fractiuni de luna se acorda proportinal cu zilele calendaristice pentru care vi se cuvine acest supliment.
2. - Cererea pentru suplimentul de insertie impreuna cu dovada ca ati reluat activitatea (copie dupa decizia ca ati reluat activitatea sau copie dupa noul contract individual de munca) se depun la Primarie.
- Aceste acte se depun imediat ce ati reluat activitatea si ati intrat in posesia decizie de reluare a activitatii.
3. - Nu este neaparat nevoie sa incetati mai intai contractul individual de munca (CIM) la fostil angajator, Codul muncii va permite sa aveti mai multe CIM in acelasi timp.
- Dupa ce incheiati noul CIM puteti sa va rezolvati si incetarea CIM cu fostul angajator.