avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recalculare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recalculare pensie alimentara

este vorba despre cazul unei cunostinte..in urma divortului a trebuit sa achite o patrime din venitul net lunar...totul a fost in regula o perioada dar a ramas fara serviciu vreo 4 luni de zile...intrebarea este daca in aceasta perioada in care nu a muncit ar trebui sa plateasca aceeasi suma sau mai putin?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:40, 26 Ianuarie 2015
Aceeasi suma.
Daca nu e specificat în hotărâre ce suma fixa are de plătit, adică cat inseamna în lei pătrime aia, va da cat va putea pana va avea un venit stabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere rebeca_rebeca rebeca_rebeca Buna seara! Am divortat de 7 luni si am o fetita de 4 ani si jumatate. Instanta a stabilit o pensie de intretinere in valoare de 25% din venitul net lunar. ... (vezi toată discuția)
Plata cuantum pensie de intretinere de buna voie eagle_free eagle_free Buna ziua. Vreau sa ma interesez pentru un prieten care are obligatia platii pensiei de intretinere pentru un copil minor, fiind divortat de sotie. Pentru a ... (vezi toată discuția)
Explicati-mi hotarararea judecatoreasca !(va rog) karenina-roman karenina-roman Va rog frumos,explicati-mi si mie urmatoarea hot.jud.: ,,Majoreaza obligatia de intretinere stabilita prin sentinta civila nr.x/zzzz,a judecatoriei X , de la ... (vezi toată discuția)