avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... calculul gradului de depreciera a autovehicolelor
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

calculul gradului de depreciera a autovehicolelor

am un golf 3 din 1993 si trebuie sa platesc pt inmatriculare 3100 de lei imi poate spune cineva cu cat scade valoarea taxei daca fac determinarea gradului de depreciere masina nu are aer conditinat airbeg sau abs. multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 16:27, 10 Iunie 2009
Daca doriti sa contestati taxa de prma inmatriculare , trebuie sa va prezentati la RAR , pentru verificarea documentelor si a vehiculului si trebuie sa faceti dovada ca masina s-a depreciat mai mult decat valorile indicate din grila fixa din anexa ordonantei 50/2008 .Asadar , prin coeficientul de depreciere RAr evalueaza starea autovehiculului care prezinta o uzura normala. Puteti solicita acest calcul dupa ce ati obtinut calificativul "bun tehnic" la verificarea in vederea eliberarii CIV , in vederea primei inregistrari in Romania.
Asadar , pentru a va raspunde la intrebarea Dmv: Cei de la RAR pot sa va calculeze coeficientul de depreciere.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iunie 2009
Daniela Vorovenci, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina pe firma din germania mih1977 mih1977 buna ... daca o firma cumpara o masina sh din germania si o plateste fara tva, ce se intimpla in tara la inmatriculare ? care sint pasii pe care trebuie ... (vezi toată discuția)
Acte inmatriculare auto in alt judet petrica1972 petrica1972 de ce acte am nevoie cand cumpar o masina din alt judet ?masina e din 2007,inmatriculata pe p.f.taxa platita si nerecuperata. (vezi toată discuția)
Pasi si documente necesare pentru inmatricularea unui autovehicul ! Roland Mindrila Roland Mindrila Pentru inmatricularea masinii trebuie sa parcurgetii urmatorii pasi si sa obtineti urmatoarele documente: -copie de pe cartea de identitate a persoanei, ... (vezi toată discuția)