avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită

În urma unui proces "tulburare de posesie' pe care l-am câștigat, am obținut cheltuieli de judecată în valoare de 1750 de lei.
Perdantul nu are de unde să îmi restituie această sumă, întrucât nu lucrează și locuiește la mama lui.
Întrebarea mea este am vrio șansă să îmi recuperez banii, prin executare silită?
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: mihai222222 , utilizator 11:38, 27 Ianuarie 2015
Din expunerea dvs rezulta ca debitorul dvs nu are bunuri in evidenta
Exexutorul judecatoresc dupa ce va solicita relatii de la autoritati,va consemna si va comunica inexistenta bunurilor in evidenta debitorului
Procedura de executare silita se demareaza la cererea creditorului
Creditorul daca are interesul,are dreptul sa solicite executorului judecatoresc mentinerea pe rol activ a cererii de executare silita,in acest sens avand obligatia sa incheie cereri la executorul judecatoresc care poate urmari daca debitorul a primit bunuri sau are drepturi salariale/conturi
vă mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Identificare persoana datoare ContSters359348 ContSters359348 Am o hotarire judecatoreasca in vederea recuperarii unor bani de la un domn . Acesta nu mai locuieste la adresa pe care o stiam . Executorul poate cere relatii ... (vezi toată discuția)
Daca debitorul este declarat insolvabil voi mai putea recupera sumele cand va deveni solvabil? desirelia75 desirelia75 am de recuperat ch de judecata.am fost la executor, au trecut 3 ani si nu a putut fi executat deoarece nu are bunuri sau venituri pe numele sau.executorul va ... (vezi toată discuția)
Datorie credit 0720135488 0720135488 Buna seara! In urma cu 4 ani am ajuns somer si nu mi-am mai putut platii rata la credit. Avand mai multe credite sotul nu m-a putut sustine baneste decat la un ... (vezi toată discuția)