Buna seara! In urma cu 4 ani am ajuns somer si nu mi-am mai putut platii rata la credit. Avand mai multe credite sotul nu m-a putut sustine baneste decat la un singur credit( cel mai mic) iar acesta a ramas neacoperit. Am primit cu 3 luni in urma o adresa prin care eram anuntata ca voi fi executata silit, ca imi vor fi verificate conturile (dar nu am) si bunurile. Casa in care locuim eu sotul si copiii este o mostenire a sotului meu, dar eu nu beneficiez de ea.intrebarile pe care doresc sa le sdresez sunt: daca casa mostenita de sotul meu se pune in discutie; daca o sa trebuiasca sa restitui banii avand in vedere ca eu nu am nici un venit nici pana in prezent si daca pot apela la falimentul personal. Va multumrsc pentru ajutor.
Procedura de executare silita se rasfrange strict asupra bunurilor in evidenta debitorului
Daca dvs nu aveti in evidenta bunuri mobile/imobile/conturi/drepturi salariale,executorul judecatoresc va consemna in dosarul de executare silita si va informa creditorul
Creditorul poate inceta solicitarea de executare silita sau poate starui in cererea de mentinere activa a cererii de executare silita
Executare silită
Nico2610
Buna ziua
In momentul acesta am o executare silită de la banca pentru un contract de credit pentru nevoi personale. Nu am codebitor sau garant. Nu este ... (vezi toată discuția)