avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită

Buna ziua

In momentul acesta am o executare silită de la banca pentru un contract de credit pentru nevoi personale. Nu am codebitor sau garant. Nu este credit garantat cu ceva anume. Nu am niciun venit si nici bunuri pe numele meu. In aceste conditii la ce ma pot astepta? Se poate răsfrânge această executare asupra soțului meu? El detine 3/ 8 dintr-un apartament.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: JJaa , utilizator 21:00, 8 Aprilie 2020
Buna seara,

Executarea silita poate fi efectuata prin poprirea tuturor veniturilor, tuturor conturilor ce le aveti deschise pe numele dvs.

Se pot urmari doar bunurile mobile (ex: masina) sau bunurile imobile (ex: casa) proprietatea dvs. sau a coimprumutatului.
Avand in vedere ca din informatiile prezentate reiese ca sotul nu este coimprumutat acesta nu poate fi urmarit in executarea ce va priveste.

Seara buna!

Nico2610 a scris:

Buna ziua

In momentul acesta am o executare silită de la banca pentru un contract de credit pentru nevoi personale. Nu am codebitor sau garant. Nu este credit garantat cu ceva anume. Nu am niciun venit si nici bunuri pe numele meu. In aceste conditii la ce ma pot astepta? Se poate răsfrânge această executare asupra soțului meu? El detine 3/ 8 dintr-un apartament.

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codebitor contract credit iuliap01 iuliap01 Buna ziua, In 2008 am semnat ca si codebitor la un contract de credit ioptecar de la [editat] Imprumutatul ar fi trebuit sa fie viitorul meu sot ... (vezi toată discuția)
Debitor fara venituri si bunuri,ce se intimpla cu codebitorii daca au proprietati? 2740801520027 2740801520027 buna ziua,am un credit de nevoi personale in valoare de 18000 ron,ca sa il pot lua am avut nevoie in anul 2007 de trei codebitori (sotul si parinti mei).am ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale viomari viomari Buna ziua, Am contractat un credit de nevoi personale in anul 2008.Am achitat ratele la zi pana in anul 2010 cand am divortat.Sotul fiind codebitor la acest ... (vezi toată discuția)