avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare pe proprietate sau nu??
Discuție deschisă în Executare silită

Executare pe proprietate sau nu??

Buna seara. Mama mea a facut un credit in 2016 la otp bank. Din anumite motive nu a putut plati un timp rata creditului ,asa ca a fost dat dosarul unui executor.In ultima hartie care ia venit este specificata casa bunicii la care mama a primit donatie ,dar dupa moartea ei . Acest teren intra in sechestru sau nu?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:59, 17 Martie 2020
Executorul judecatoresc la cererea creditorului desfasoara demersuri pentru recuperare debit,sens in care dispune masura de executare silita asupra bunurilor in evidenta debitorului -bunuri mobile,imobile,drepturi salariale,conturi,etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt în executare silită dar nu am nimic pe numele meu cocococo44 cocococo44 Buna,am avut un credit la Credius de 2700 Ron,și am de plata 15000 de ron.ma m îmbolnăvit rău și nu am mai putut plăti rata de 250 Ron pe luna .creditul ... (vezi toată discuția)
Executare silita- debitor fara bunuri viorel34 viorel34 Am si eu o intrebare,in ce masura poate fi executata silit o persoane ,pe a carui nume nu figureaza bunuri imobile?Sa fiu mai explicit locuiesc impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Licitatii neonorate... gigelas gigelas Un executor judecatoresc,organizeaza de 4 ori licitatii,pentru recuperarea prejudiciului,dar niciodata nu a fost prezent la vreuna din licitatii. Intre ... (vezi toată discuția)