avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul vechime in munca / pensii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul vechime in munca / pensii

Buna ziua, as avea si eu o intrebare scurta la care sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns. Stiu ca incepand cu 2011 s-a renuntat la carnetele de munca. In aceste conditii, cum se tine evidenta perioadei de munca ? Totodata, stiu ca inainte era o "problema" in cazul in care pe cartea de munca nu exista o continuitate. Mai exista aceasta problema ? Daca sa spunem incetez activitatea intr-un loc, pe data de 7 februarie, si o reiau la un alt angajator, pe data de 21 februarie. Este vreo problema? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: razvand86 , utilizator 15:21, 26 Ianuarie 2015
Ok, inteleg ca practic pentru acea perioada de 14 zile, trebuie sa imi platesc singur contributiile. Nu?
1. Cand trebuie sa platesc ?In acea perioada, sau le pot plati la alt moment de timp?
2. Unde se platesc aceste contributii?
3. Plata acelor contributii este obligatorie?
4. Care este valoarea contributiilor ce trebuie platite ? Este o valoare standard, sau exista o anumita formula de calcul?

Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributia pentru salarii neplatita Ellena21 Ellena21 Am aflat recent ca angajatorul meu nu a platit de vreun an de zile contributia la bugetul de stat. Concret, cum sunt afectata de acest lucru?Multumesc ... (vezi toată discuția)
Țepuit de angajatori - plată discontinuă contribuții sociale, soluții pentru completarea perioadelor neacoperite geopetrache geopetrache Buna ziua. La intocmirea actelor de somaj am constatat ca, desi cartea de munca este completata corespunzator, angajatorii mei nu au platit contributiile ... (vezi toată discuția)
Incetare cim cu acordul partilor diana24 diana24 Documentul de incetare de ambele parti isi exercita influenta in ziua incheierii sau in ziua cand fostul angajat il semneaza.De exemplu el a fost realizat pe 1 ... (vezi toată discuția)