avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene pt dezvoltare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene pt dezvoltare

am si eu o intrebare ..vreau sa mi deschid o mica afacere in prestarea de servici de depanare electronice ...ca si firma pot accesa un fond european pt dezvoltare ,imi spunea cineva ca pot accesa un proiect din ala dar trebuie sa am eu o parte din bani ceva genul 30 la suta din valoarea priectului .pot sa accesez un proiect fara sa am eu acei banii?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 17:05, 30 Ianuarie 2015
nu are nimeni nici un raspuns sa mi dea ?
Pentru aceasta activitate puteti sa accesati programe nationale, nu europene.
Acel cineva
nu este o sursa de informatii. Va recomand sa cititi dvs informatii privind p[rograme nationale pentru debutanti , in acest forum exista un articol cu link desemnat.
Fondurile se acorda cu cofinantare din partea dvs. Aceasta cofinantare se poate obtine fie din surse proprii fie din credite.
[ link extern ] ... /
Ultima modificare: Vineri, 30 Ianuarie 2015
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene dragavei dragavei Accesarea de fonduri europene pentru un spatiu de recreere al copiilor. Mai exact,un loc in care parintii isi lasa copiii,in timp ce acestia isi fac ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene hala realizare cablaje auto BalogEugen BalogEugen Buna! Sunt student in anul I in domeniul Inginerie Electrica si m-am tot gandit pentru o afacere pentru viitor in domeniu. Planul meu ar fi o hala de ... (vezi toată discuția)