avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Punerea in posesie in urma castigarii licitatiei la o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Punerea in posesie in urma castigarii licitatiei la o executare silita

Am castigat licitatia la executarea silita a unui apartament.Care este procedura sa pot intra in casa? Nimeni nu ma lamureste clar ce trebuie sa fac, iar eu nu am unde sta.Daca cineva imi poate da informatii .Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: aronanica , utilizator 17:06, 26 Ianuarie 2015
Buna ziua,
Va trebui sa va adresati unui executor judecatoresc, eventual celui care a facut si licitatia privind executarea silita.
El trebuia sa va ajute sa intrati in posesia bunului.
Daca sunteti adjudecatar ak bunului imobil,continuati procedura de intrare efectiva in posesie prin executorul care a organizat executarea silita care detine autortatea si competenta sa asigure punerea la dispozitie a imobilului
Imobilul adjudecat este locuit de catre terti ?
Multumesc pentru raspuns.Imobilul nu este locuit de mai bine de 2 ani si jumatate, dar nu stiu daca in interior mai e ceva mobiler.Vechii proprietari nici nu mai figureaza pe lista asociatiei de proprietari.

Multumesc mult pentru raspuns.Sugestia e buna,singurul inconvenient este ca respectivul executor are sediul in alta localitate.As prefera unul local.
Ultima modificare: Duminică, 1 Februarie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpar apartament executat silit bastangrigore bastangrigore Salut am o nelamurire vreau sa merg la o licitatie pentru un apartament.Ce fel de surprize pot avea daca castig licitatia .Mai trebuie sa mai dau si eu in ... (vezi toată discuția)
Apartament executat silit 17Cristian73 17Cristian73 Buna ziua Dupa adjudecarea uni apartament executat silit, cum se face punerea in posesie daca fostul proprietar nu este de gasit (plecat din tara). Se sparge ... (vezi toată discuția)
Licitatia unui imobil alirvag alirvag as dori sa stiu daca dupa o licitatie se cumpara imobilul cine l-a cumparat poate avea contract de vanzare cumparare pe el? as dori sa stiu daca se poate face ... (vezi toată discuția)