avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... depunere plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

depunere plangere penala

Plangerea penala unde se depune la Politie unde e dosarul....sau trebuie in alta parte care e demersul?? ma instiinteaza cineva de aceasta plangere penala..(mentionez am avut un accident rutier-pieton)
- o pot depune si fara avocat?
da , acolo la politie, o puteti depune si fara avocat , insa aveti grija sa nu depasiti termenul de 2 luni...
:offtopic:Ati tot intrebat , si tot nu v-ati edificat cu privire la aceasta problema .In vederea ajustarii mesajelor ,utilizati butonul edit .Multumesc.
V-am si dat un model de plangere penala prealabila... nu e musai sa aveti un avocat care sa va reprezinte interesele , depuneti-o fie la Politie , fie la Parchet.Succes.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iunie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere marionitalia1 marionitalia1 mai exact de cand am divortat nu am primit-o niciodata e posibil sa nu o mai pot recupera? (vezi toată discuția)
Victima unui accident rutier (pieton) dani cristi dani cristi Buna seara, daca esti victima unui accident rutier (pieton) in cat timp trebuie sa mergi la politie, daca dupa accident ai apelat 112? (vezi toată discuția)
Accident cu vatamare corporala grava din culpa si parasirea locului accidentului rolfo rolfo in 9 .04 .2009 am accidentat un pieton minor(nu era pe trecere de pietoni,circula pe marginea drumului cu toate ca trotuarul era la 1 metru de sosea,) strada ... (vezi toată discuția)