avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Retragere ceccar
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Retragere ceccar

buna ziua, astazi am fost la ceccar cu scopul de a cere celor de acolo sa ma indrume cum as putea sa devin membru inactive deoarece nu mai imi permit sa platesc degeaba cotizatia pentru membru active ( si sincer sa fiu nici nu mai am de ce) si am avut neplacuta surpriza sa mi se spuna ca nu pot decat sa suspend activitatea pe 3 ani , nu pot cere sa devin membru inactiv decat daca sunt angajat intr-o functie incompatibila cu functia de expert contabil , sau daca am pierdut capacitatea intelectuala de a practica aceasta meserie , va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac sa devin totusi membru inactiv al ceccar
Cel mai recent răspuns: Mihail Toma , Consultant fiscal 18:03, 10 Februarie 2015
Stiu si eu ca e foarte greu de iesit.Pare o situatie imposibila
Puteti solicita suspendarea activitatii si platii cotizatiilor pe 3 ani (daca tot nu va este de folos). Asta nu afecteaza statutul dvs. de membru / expert contabil etc. Daca veti dori sa reluati activitatatea, o veti putea face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de contabilitate fifi58 fifi58 pentru deschiderea unei firme de contabilitate , este necesar ca administratorul firmei sa fie membru CECCAR ?? dar pentru PFA ?? (vezi toată discuția)
Taxa anuala pentru expert contabil Daniela04 Daniela04 Buna ziua! As dori sa va intreb daca in calitate de expert contabil activ, trebuie sa mai platesc taxa anuala de 400 lei, avand in vedere faptul ca in luna ... (vezi toată discuția)
Expert contabil cretziella cretziella de 2 ani tin contabilitatea catorva societati avand la baza un cur s de contabilitate(tot de la nir la bilant). anul acesta am absolvit finante banci. ma ... (vezi toată discuția)