buna ziua, astazi am fost la ceccar cu scopul de a cere celor de acolo sa ma indrume cum as putea sa devin membru inactive deoarece nu mai imi permit sa platesc degeaba cotizatia pentru membru active ( si sincer sa fiu nici nu mai am de ce) si am avut neplacuta surpriza sa mi se spuna ca nu pot decat sa suspend activitatea pe 3 ani , nu pot cere sa devin membru inactiv decat daca sunt angajat intr-o functie incompatibila cu functia de expert contabil , sau daca am pierdut capacitatea intelectuala de a practica aceasta meserie , va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac sa devin totusi membru inactiv al ceccar
Puteti solicita suspendarea activitatii si platii cotizatiilor pe 3 ani (daca tot nu va este de folos). Asta nu afecteaza statutul dvs. de membru / expert contabil etc. Daca veti dori sa reluati activitatatea, o veti putea face.
Expert contabil
cretziella
de 2 ani tin contabilitatea catorva societati avand la baza un cur s de contabilitate(tot de la nir la bilant). anul acesta am absolvit finante banci. ma ... (vezi toată discuția)