avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum deschid o firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum deschid o firma

Buna ziua. As vrea sa deschid o firma platitoare de TVA, 2 asociati si obiect de activitate principal ° prestari servicii°. Ce tip de firma ar fi indicat ? Unde trebuie sa ma adresez, care sunt actele necesare si taxele de achitat ?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 26 Ianuarie 2015
fedna, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:04, 26 Ianuarie 2015
Un SRL. Actele trebuie redactate de un specialist si se depun la Registrul Comertului de pe raza sediului social al firmei. Capitalul social minim este de 200 lei. Taxele sunt in cuantum de aprox 500 lei. Urmeaza si alte cheltuieli: taxa notar ptr specimen de semnatura, onorariu avocat etc.
Ulterior infiintarii se depune cerer la ANAF ptr a fi platitor de TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl neplatitor de tva dan chiru dan chiru se poate transforma un srl inregistrat ca platitor de tva in srl neplatitor de tva? (vezi toată discuția)
Înființare casa de amanet/exchange MicutuCristian MicutuCristian Buna seara , as dori si eu niste informatii in legatura cu înființarea unei case de Amanet/Exchange (auto telefoane aur etc.),cum trebuie procedat , m-am ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate alina_cj alina_cj Ce costuri implica infiintarea unei societati? la acte ma refer... (vezi toată discuția)