avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort

Cat timp poate paratul sa lungeasca procesul de divort, avand in vedere ca nu este de acord cu divortul, prin neprezentarea la nicio infatisare sub pretextul ca la data fiecarei infatisari a fost plecat din tara prin natura serviciului?
Cel mai recent răspuns: brasero2011 , utilizator 19:13, 26 Ianuarie 2015
Daca procedura de citare este realizata cu paratul procesul se poate judeca in lipsa acestuia,absenta sa nefiind un motiv justificat pentru pentru amanarea cauzei.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat de mult poate tine un divort narcis_vl_ro narcis_vl_ro de un an am divortul pus pe rol si nici pana acum nu s-a solutionat eu deja mi-am refacut viata astept un copil in februarie si astept sa mi se desfaca ... (vezi toată discuția)
Despre divort nico_dmx nico_dmx buna seara.va rog sa ma ajutati.am hotarat sa ma despart de sotia mea am inaintat actele de divort, iar la primul proces nu s-a prezentat desi a fost citata si ... (vezi toată discuția)
Divort fara acordul partenerului marianachita marianachita buna ziua acum 2 luni am divortat la mediere sotul a refuzat sa se prezinte am avut si 2 infatisati la judecatorie unde nici acolo nu s-a prezentat mi-a ... (vezi toată discuția)