avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Cerere oferta servicii - in ce categorie sa adaug ...
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Cerere oferta servicii - in ce categorie sa adaug cererea??

Buna seara,,


As dori sa adaug o cerere de oferta servicii dar nu stiu exact in ce categorie sa incadrez aceasta cerere.

Pe scurt, detin un credit imobiliar la o banca din Romania, dupa 7 ani de zile de plati suma nu a scazut cu nici macar 1 cent(credit in euro).

As dori sa ma ajutati sa incadrez corect cererea mea.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: sergiuoctavian , utilizator 20:52, 26 Ianuarie 2015
Cred ca doar Drept civil ati putea selecta din lista care este acum. Precizati in text ca doriti sa fiti contactat de specialist in litigii cu bancile.
Multumesc f. mult pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare- comisioane abuzive contract de credit sergiuoctavian sergiuoctavian Buna seara, As avea o intrebare(sau mai multe) referitoare la Bancile din Romania.Mai exact detin un credit imobiliar si din cele citite pe internet bancile ... (vezi toată discuția)
Invitatie la banca - semnare act aditional credit imobiliar cami_v cami_v Buna ziua, Am primit de curand invitatia de a merge la banca pentru a semna un act aditional la un contract de credit imobiliar cu urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Credit rata fixa sau variabila bluesky_c3 bluesky_c3 Buna, Domeniul meu de activtatea este cu totul altul si nu ma pricep la economie. De asta m-am gandit sa cer ajutorul unor specialisti. :) Foarte pe ... (vezi toată discuția)