avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

cum execut pe cineva care a ascuns conturile si care refuza sa plateasca ,executorul cica nu a gasit conturile. ma pot adresa bancii nationale direct pentru a afla daca are conturi ca persoana pe care trebuie sa o execut plateste facturile la utilitati bilete de avion etc. deci exista fonduri si nu inteleg cum pot fi descoperite aceste conturi. a trecut un an de zile si executorul nu a reusit acest lucru.mentionez ca cel pe care trebuie sa il execut are sechestru asigurator pus de p.i.c.c.j. si o ipoteca pe imobil. ce pot face in continuare ??
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:20, 27 Ianuarie 2015
Comunicati executorului toate informatiile pe care le detineti
Daca apreciati ca executorul intentionat tergiverseaza,schimbati executorul judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
Somatie plata orange Mariuz222 Mariuz222 Buna, fratele meu a luat 2 telefoane mobile pe baza de contract cu abonament in 2012 de la Orange, pentru ca nu a platit facturile, si nu stiu la ce numere a ... (vezi toată discuția)
Care sunt caile? simi82 simi82 Buna! Sunt persoana juridica. Am vandut marfa lui x cu contract, s-au emis facturi si mi-au dat ca acoperire bilete la ordin. Firma y a bagat in insolventa pe ... (vezi toată discuția)