avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... anulare autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

anulare autorizatie de constructie

Primaria prin dl primar a autorizat dragii mei vecini sa amplaseze o bariera (pe rol fiind si un proces de servitute) si mi-au blocat accesul la proprietatea mea. In certificatul de urbanism insa la conditii care trebuiai indeplinite se cere si acordul vecinilor direct afectati. ori, cu toate ca acordul meu nu e la dosar totusi primaria a emis autorizatia. cum dovedesc ca sunt direct afectata:martori, poze de la fata locului (vecinul meu de peste drum are acordul la dosar)
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 09:16, 11 Iunie 2009
in principal, proba cu acte este cea mai clara, se poate cere si o expertiza in cadrul unui eventual litigiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism - drum de servitute insuficient raluca1st raluca1st Buna ziua As avea nevoie de un sfat in problemele pe care le-am intampinat in incercarea de a obtine certificat de urbanism pentru un teren aflat in zona ... (vezi toată discuția)
Vreau să cumpăr un teren. Îmi poate cere vecinul drept de servitute? mozzycv mozzycv Buna ziua...Intentionez sa cumpar un teren ce are o cale de acces (nu drum de servitute) terenul cu rosu din poza. Vecinul din partea de nord cel cu verde in ... (vezi toată discuția)
Spațiu comercial cu intrare de pe drum de servitute cu 7 proprietari. este nevoie de acordul tuturor pentru autorizația de construire sau de funcționare? ion.u ion.u Buna ziua, Impreuna cu alti 7 proprietari avem locuinte insiruite cu acces din drumul de servitute proprietate comuna cota de 1/7 fiecare. Proprietarul ... (vezi toată discuția)