avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinere date proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinere date proprietar

Buna ziua.
Problema este urmatoarea:
as vrea sa stiu cum pot obtine de la primarie date despre proprietarul unui teren. Imi trebuie datele despre ROL pentru a merge la notar sa semneze o declaratie care imi este mie de folos la modificarea retragerilor constructiei. El zice k nu vrea sa aduca la notar actele de proprietate( pentru ca nu are- am fost la Cartea Funciara si terenul nu este inscris nici macar in sistem local) dar ma gandesc ca macar un ROL( pentru a plati impozitul) trebuie sa aiba macar deschis. Precizez ca este vorba de primaria voluntari, Ilfov. Va multumesc.:((
Cel mai recent răspuns: Alexandru Ardeleanu , Consilier juridic 11:05, 28 Ianuarie 2015
Daca plateste impozit pe terenul respectiv nu puteti obtine date de la taxe si impozite locale pentru ca sunt protejate de secretul fiscal. Daca nu e inscris nici macar acolo obtineti acordul de la proprietarul de drept.
Nu sunt protejate, ca proprietarul este de acord sa dea declaratia, deci userul va face demersurile impreuna cu proprietarul si nu se protejeaza datele tale fata de tine...
Cerere la primarie de unde proprietarul poate obtine istoricul de rol fiscal si actele de la baza lui... ar trebui sa va ajunga pentru declaratia cu pricina. Dar trebuie sa o faca proprietarul (daca nu s-a inteles de mai sus).
@AVLIL daca proprietarul era de acord sa faca demersurile ce rost mai avea intrebarea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal la intrainare imobil dacibesti dacibesti Buna ziua, Ma gasesc in situatia de a cumpara un teren. Proprietarii actuali au dobandit acest teren prin contract vanzare cumparare in timp ce erau ... (vezi toată discuția)
Problema la impozit local Catalin_32 Catalin_32 Buna seara Am o problema la primarie cu impozitul, in rolul meu apare o suprafata de teren de 10000 mp la care platesc impozit dar nu am cunostinta de ea si ... (vezi toată discuția)
Pot cumpara o casa si teren cu semnatura si martori la primaria comunei? ghituica ghituica Familia care vinde casa si terenul a cumparat la rându-i pe baza de semnatura si martori. Nu cred ca au trecut pe la notar. Este inscris in registrul agricol, ... (vezi toată discuția)