Buna ziua.
Problema este urmatoarea:
as vrea sa stiu cum pot obtine de la primarie date despre proprietarul unui teren. Imi trebuie datele despre ROL pentru a merge la notar sa semneze o declaratie care imi este mie de folos la modificarea retragerilor constructiei. El zice k nu vrea sa aduca la notar actele de proprietate( pentru ca nu are- am fost la Cartea Funciara si terenul nu este inscris nici macar in sistem local) dar ma gandesc ca macar un ROL( pentru a plati impozitul) trebuie sa aiba macar deschis. Precizez ca este vorba de primaria voluntari, Ilfov. Va multumesc.:((
Daca plateste impozit pe terenul respectiv nu puteti obtine date de la taxe si impozite locale pentru ca sunt protejate de secretul fiscal. Daca nu e inscris nici macar acolo obtineti acordul de la proprietarul de drept.
Nu sunt protejate, ca proprietarul este de acord sa dea declaratia, deci userul va face demersurile impreuna cu proprietarul si nu se protejeaza datele tale fata de tine...
Cerere la primarie de unde proprietarul poate obtine istoricul de rol fiscal si actele de la baza lui... ar trebui sa va ajunga pentru declaratia cu pricina. Dar trebuie sa o faca proprietarul (daca nu s-a inteles de mai sus).