avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită reluare executare dupa încetarea ei
Discuție deschisă în Executare silită

reluare executare dupa încetarea ei

Buna seara,
Am avut o execuate silita pentru un contract de imprumut,am achitat integral suma,am primit adresa de la executor pentru ridicarea ipotecii pe care am avut-o pe casa.in adresa era mentionat ca am platit integrel datoria+dobanzi+cheltuieli de executare.Dupa 2 luni executorul ma informeaza ca a cerut o noua expertiza contabila la cererea creditoarei mele si ca trebuie sa platesc inca 260 eur,in caz contrar ma ameninta ca imi pune poprire pe salar.Cum sa procedez in aceasta situati?Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:32, 28 Ianuarie 2015
apelati la serviciile unui avocat din orasul dvs, sa va studieze actele si sa preia el legatura cu executorul fiindca mie nu mi se pare firesc ca dupa ce s-a terminat cu executarea, sa apara noi datorii
Ultima modificare: Marți, 27 Ianuarie 2015
MYRA CIMPEAN , Avocat
Puteti face contestatie cand veti ajunge la executare cu avocat sau fara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar duncan duncan Acum doi ani am luat un credit ipotecar impreuna cu prietena mea ca si codebitor. Dupa un timp ne-am si casatorit.La aproape un an am divortat ea renuntand la ... (vezi toată discuția)
Executare silita poprire mariana07 mariana07 Buna ziua, Am un credit de nevoi personale pe care nu l-am mai putut achita, si am primit azi o instiintare \\\\"infiintarea popririi asupra conturilor ... (vezi toată discuția)
Imprumut din 2005 pentru care kruk inca ma urmareste. Stefan555 Stefan555 Salut. In anul 2005 am facut un imprumut de 5.000 euro la Volksbank, impins fiind de o situatie limita, imprejurare in care nu am avut de ales decat sa accept ... (vezi toată discuția)