avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda RATB
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda RATB

Am o amenda RATB , dar nu am vrut sa semnez si controlorii mi-au spus ca se va trimite prin posta procesul-verbal. Numai ca nu am primit nimic si m-am interesat la un centru unde se platesc amenzile, ca timp de 28 de zile amenda se mentune la suma de 50 lei, intr-o luna se mareste la 100 lei , iar dupa aceea ajunge la 150 lei. Eu vreau sa o platesc pana expira cele 28 de zile, dar nu am cum pt ca nu am PV , dupa cum mi-a spus functionara de la acel centru, nu are pe ce baza sa incaseze banii . Ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:03, 28 Ianuarie 2015
asteptati comunicarea prin posta a PV
De la data comunicarii in termen de 48 ore,aveti facilitatea achitarii a jumatate din amenda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratb alina88 alina88 Buna seara, Azi am luat o amenda de la controlorii RATB. Aveam un bilet la mine in geanta, aveam multe bagaje si nu l-am mai compostat, abonamentul imi ... (vezi toată discuția)
Controlor ratb alexander01 alexander01 Buna ziua, Azi am fost \"prins\" de controlori de la RATB, nu am vrut sa prezint CI deoarce nici el nu s-a legitimat si nici eu nu-l aveam la mine, am mers ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal r.a.t.b complectat de constatator gresit anonimmm anonimmm Buna ziua in data de 27.03.2013 pe linia de transport in comun R.A.T.B am primit proces verbal pentru nevalidare portofel electronic mentionez ca procesul ... (vezi toată discuția)