avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit Prima Casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit Prima Casa

Buna. Cine ar putea sa ma ajute cu cateva informatii legate de CREDITUL Prima Casa. In primul rand as dori sa stiu daca e avantajos, daca se merita, si la ce ar trebui sa fiu atent cand semnez contractul cu banca. [editat- nu se recomanda bani pe forum]
Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 28 Ianuarie 2015
gi-jane2, moderator
Sa fie o dobanda avantajoasa. Sa nu aiba comisioane de acordare si de administrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit prima casa Daniel1971 Daniel1971 Buna ziua. Numele meu este Daniel si de cateva luni ma confrunt cu o problema. Pentru a ajunge la intrebare va rog sa-mi permiteti sa expun situatia de fapt. ... (vezi toată discuția)
Vreau un sfat bun in legatura cu o refinantare raluca77 raluca77 pentru a putea acoperii mai multe credite si pentru atermina constructia casei avem nevoie de un credit de refinantare avantajos.Mentionez ca suntem dispusi ... (vezi toată discuția)
Credit la bancă, doresc sa scot un credit de 8.000€ , pe o ... AlexaB123 AlexaB123 Credit la bancă, doresc sa scot un credit de 8.000€ , pe o perioada de 60 luni ,care este metoda cea mai bună , nu am avut niciodată credit la bancă, ... (vezi toată discuția)