avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cedare parti sociale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cedare parti sociale

Va rog sa imi spuneti daca este posibila urmatoarea situatie: cedez partile sociale pentru o suma stabilita in documente(din care eu platesc 16% impozit),dar suma urmeaza a fi platita in decurs de 3 luni. Daca nu mi se plateste suma respectiva ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 20:04, 29 Ianuarie 2015
Da, este posibil. Este nevoie sa incheiati un contract de cesiune de parti sociale in care veti specifica modalitatea in care se face plata pretului, termenele de plata si eventuale sanctiuni contractuale (penalitati de intarziere).
Ultima modificare: Joi, 29 Ianuarie 2015
juridic dana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiunea de parti sociale mariaioana mariaioana iata ce problema grava am X si Y au cumparat de la Z(persoana fizica) o societate comerciala;au mers la notiariat si au achitat o suma de 10000USD pentru ... (vezi toată discuția)
Impozit cesiune parti sociale Ligia G Ligia G Probabil ca a mai fost pus in discutie acest subiect, dar am incercat sa aflu de la administratiile financiare de sector care este valoarea impozitului in ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pentru intarziere in executie nicoga nicoga Un prieten a facut un antecontract pentru cumapararea unui apartament aflat in constructie, cu plata in rate. Executantul a intarziat 3 luni. In contract sunt ... (vezi toată discuția)