avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Unde deschid PFA-ul?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Unde deschid PFA-ul?

La locul de domiciliu sau unde am contractul de închiriere pentru birou?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:52, 28 Ianuarie 2015
art. 9 din OUG 44/2008
(1) PFA, intreprinzatorul persoana fizica titular al intreprinderii individuale si intreprinderea familiala au sediul profesional declarat prin cererea de inregistrare in registrul comertului si de autorizare a functionarii.
..

Asadar, daca sediul biroului va fi in jud.Ilfov, actele se vor depune la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Ilfov
Bucureşti, Intrarea Sectorului nr. 1, sect.3, Cod postal: 030353 (parter si etaj 3).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala ametist ametist Ce deosebiri majore exista in forma de redactare si [u]continut[/u] al actului constitutiv pentru infiintarea unei intreprinderi individuale, fata de cel al ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala darabontcsilla darabontcsilla Buna ziua, as dori sa stiu, daca o intrep. individ. obligatoriuare numele persoanei, care o infiinteaza, sau, poate avea optiuni, ca si o firma tip srl. ... (vezi toată discuția)
Pfa cu sediu social in alt judet fata de cel de domiciliu davidw davidw Buna ziua, Intentionez sa-mi infiintez o PFA in sistem real. Locuiesc in Craiova, dar vreau ca sediul social sa il declar la o adresa din ... (vezi toată discuția)