avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Protectia muncii
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Protectia muncii

LA CAT TIMP TREBUIE FACUTA PROTECTIA MUNCII INTR O FIRMA CU 20 DE ANGAJATI ??? UNDE EXISTA SI RISC DE ACCIDENTE , LUCRU LA INALTIME DE PE SCHELA S.A
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: pap , utilizator 11:52, 29 Ianuarie 2015
Perioada la care se face instruirea ssm se stabileste de catre angajator prin instructiunile proprii ssm, intocmite pe locuri de munca/ posturi de lucru, activitati profesionale, echipamente de lucru utilizate, etc., tinandu-se cont de riscurile profesionale identificate si evaluate, de statistica accidentelor de munca si a bolilor profesionale.
Instruirea periodica

ART. 95
Instruirea periodica se face tuturor lucratorilor prevazuti la art. 83 si are drept scop reimprospatarea si actualizarea cunostintelor in domeniul securitatii si sanatatii in munca.
ART. 96
(1) Instruirea periodica se efectueaza de catre conducatorul locului de munca.
(2) Durata instruirii periodice, intervalul dintre doua instruiri si periodicitatea verificarii instruirii vor fi stabilite prin instructiuni proprii, in functie de conditiile locului de munca si/sau postului de lucru.
(2^1) Intervalul dintre doua instruiri periodice nu va fi mai mare de 6 luni.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protecția muncii personal case pariuri apetra apetra Cat de frecvent se face protecția muncii pt personal case pariuri? Dar pt o firma de curatenie ? (vezi toată discuția)
Servicii ssm si psi Tatu M Tatu M Buna ziua, avem in institutie serviciu extern de SSM si PSI si va rog sa ma lamuriti in legatura cu semnaturile de pe Fisele individuale de instruire SSM si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am urmatoarea situatie. lucrez la o firma in domeniul ... Norbert666 Norbert666 Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Lucrez la o firma in domeniul automatizari unde se lucreaza pe 3 schimburi, precizez ca sunt sef de schimb. Am in ... (vezi toată discuția)