buna ziua! am un PFA de anul trecut din 29 mai,am fost la fisc si am completat form.220 cu venit estimat de mine 3000 icasari si 1000 cheltuieli ,am platit impozit semestrial in care este inclusa si sanatatea,
-vrea sa stiu ce suma se deduce din aceasta valoare?
am deschis cont bancar pe PFA si am debit direct cu abonament de telefonie mobila,am mai alimentat cu diverse sume pt a platii telef.
-chitantele de depunere numerar trebuie contabilizate undeva?
-extrasele de cont unde arata plata facuta de banca catre furnizorul de servicii de telefonie mobila,eu trebuie sa contabilizez si acele plati la data la care au fost facute fiecare ?
-am fost ieri la fisc si d-na de la ghiseu mi-a dat sa completez formularul 220 pana pe data de 15 mai,iar astazi când am mers din nou o alta d-na functionara mi-a dat mai multe formulare,printre care 220 pana pe 15 februarie pt anul 2015
-200 pe anul 2014 pt declararea venitului pe PFA?
-392 b de pe sait-ul ANAF si CD
-va rog sa-mi spuneti daca mai trebuie sa completez si alte formulare si daca s-a mai modificat ceva referitor la pensie si sanatate pt PFA,daca trebuie sa platim obligat?
-
1. Sanatatea. Impozitul nu
2. Nu
3. Da
4. Mai multe formulare... Care?
5. Da, pana pe 25.05
6. da
7.Pensie = D 600 daca depasiti limita legala si nu aveti ctr de munca individual
Documente pfa
aiurelu36
Am un pfa din 2008 sunt platitor de tva,tin contabilitatea in sistem real.Ce documente ,taxe si impozite trebuiesc depuse si platite la finante,sanatate etc.. (vezi toată discuția)
Declaratii pfa
delia3
Buna, in 2013 am infiintat un PFA cod caen 0149 ca domeniu principal, mi sa zis ca nu trebuie sa depun nici o declaratie in 2013, in 2014 ce declaratii trebuie ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa
ameliagagriela
Buna ziua! Am infiintat un pfa in mai 2014, dar nu am realizat venituri prim el. Am ramas fara loc de munca in aceasta luna si va intreb: 1. trebuie sa inchei ... (vezi toată discuția)