Buna ziua,problema mea este urmatoarea,bunica mea a cumparat o casa contract c-v iar in contract sa stipulate ca mama mea fica bunici are dreptul sa locuiasca intr-o camera si dependinte,ulterior bunica mi-a vindut mie aceasta casa mentinindu-se dreptul mamei mele de a locui in acea camera,intre timp au aparut problemele mama consuma alcool ,nu ne mai intelegem deloc ,este violenta cind bea face scandal,blesteama ,a spart acoperisul casei sa faca un cos de fum iar acum ploua in casa,din cauza mizeriei sunt soareci ,igrasie,in curte creste tot felul de animale si este multa mizerie ,vecini ne-au reclamat la politie din cauza mirosului de la animale,eu am ajuns sa plec de acasa din cauza problemelor,specific ca ea detine o alta proprietate cota parte cu fratele meu dar refuza sa stea acolo,bunica a rugat-o sa vina sa locuiasca cu ea si sa ma lase pe mine singura refuza desi acolo are partea ei de mostenire de pe urma bunicului,imi spune ca trebuie sa parasesc eu locuinta ,ca este casa mea ,eu nu mai pot locui acolo,casa se degradeaza daca nu e intretinuta ,eu fac toate reparatiile ,platesc toate utilitatile dar nu pot locui acolo,ce pot face in acest sens ,bunica mai poate strica acel contract daca bunicul nu mai este in viata? va rog ajutati-ma nu mai pot locui cu chirie si cu un copil de 10 ani .va multumesc orice sfat este bine venit
Drept de abitatie
paula38
Buna ziua,problema este urmatoarea,in urma cu 10 ani am cumprt un imobil de la bunici ,iar in c-v exista un drept de abitatie pt o camera in favoarea ... (vezi toată discuția)