avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Avertisment neintemeiat
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Avertisment neintemeiat

Tocmai mi-a fost acordat avertisment, in topicul:
www.avocatnet.ro/content/for...

Topic care a fost inchis, desi s-au postat doar 2 raspunsuri.
Nu s-a explicat de ce s-a inchis subiectul sau de ce mi-a fost sters raspunsul, indicandu-se doar: Ar putea spune si altii ca nu si-ar dori astfel de intrebari nesfarsite.
Prin urmare, avertismentul este vadit abuziv.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 08:37, 29 Ianuarie 2015
Bună seara. Moderatorul v-a explicat motivul aplicării avertismentul. Nu este abuziv, este întemeiat. Va rog sa urmați îndrumarea domnului moderator. Numai bine.
Nu sunt de acord ca moderatorul v-a explicat motivul aplicării avertismentuli. A spus doar ceva neinteligibil. Explicatie inseamna sa inteleg care este motivul.
Eventual cu vreo referirie la regulament, sa pot verifica in ce consta incalcarea. Asa... practic a zis ca 'asa vrea el'.

Cat despre pentru a nu genera discuții nesfârșite și inutile, acest topic va fi închis.
Banuiesc ca dupa 'logica' asta domnul moderator ar trebui sa inchida tot forumul, eventual tot internetul.
Pentru mine este extraordinar de important sa aflu parerea specialistilor care poate au avut tangenta in activitatea lor cu informatii despre legislatia altor tari.
Este complet inedit sa trebuiasca sa argumentez de ce ma intereseaza un subiect. Dar daca pe moderator nu il intereseaza... asta nu e motiv sa ma impiedice pe mine sa il discut.
Buna ziua,
Inchidem si prezentul topic.
Va rog sa respectati indrumarile moderatorilor.
Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie si practica acordare cheltuieli de judecata in tari ue aidu aidu Va rog sa imi oferiti orice fel de informatii privitoare la legislatiile altor state UE privitoare la obligarea sau nu a partii care pierde sa suporte ... (vezi toată discuția)
De ce dispar mesajele? tanguera tanguera Am postat ieri un topic nou si in asteptarea unui raspuns (care n-a sosit nici pana acum) am inceput sa caut in ideea ca poate gasesc un raspuns la problemele ... (vezi toată discuția)
Stergerea mesajelor scrise in forum constituie o practica democratica? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Va supun in atentie o problema legata in mod direct de dreptul la libertatea cuvantului,la dreptul democratic de a vorbi in mod liber si cel care se considera ... (vezi toată discuția)