avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... proba in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

proba in instanta

buna ziua.as dori sa stiu daca depun plangere impotriva cuiva,iar ca proba la dosar,aduc inregistrari cu convorbirile de pe mobil,sunt luate in considerare...
am facut o mica 'afacere' cu cineva,nu am chitante,nu am martori,decat toate inregistrarile,convorbirile in care sunt specificate sumele de bani date...
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:36, 28 Ianuarie 2015
Buna ziua!

Puteti incerca, poate se mai gasesc si alte probe intre timp cu care sa se coroboreze inregistrarile.

Cu stima.
Convorbirile telefonice se pot lua in considerare daca sunt relevante.
Se vor face si audieri si depinde si ce se declara.
Se poate contesta si sa se faca expertiza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari telefonice iosif.kramar iosif.kramar Am mare nevoie de un sfat.Angajatorul ma hartuieste pe telefon. Suna, ma ameninta samd. Incepand cu luna Iunie a,.c. Vreau sa-l dau in judecata si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Sunt valabile inregistrarile telefonice ca si proba in instanta? catacata2011 catacata2011 Buna seara! ma adresez celor care au la cunostinta urmatoarea problema! inregistrarile convorbirilor telefonice sunt considerate probe in instanta?Si ma refer ... (vezi toată discuția)
Divort Iordache Aurelian Iordache Aurelian Se pot folosi ca probe in procesul de divort,inregistrarile efectuate cu telefonul mobil,al convorbirilor dintre reclamanta si parat,daca din acestea reies ... (vezi toată discuția)