avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... scoatere din spatiul locativ
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

scoatere din spatiul locativ

Fiul meu a locuit in Bucuresti pana acum un an cand l-am luat in spatiu la mine in provincie.Acum este din nou in Bucuresti flotant.Va rog sa imi spuneti cum sa procedez sa il scot din spatiul locativ de la mine.
Cel mai recent răspuns: ContSters79526 , utilizator 13:52, 11 Iunie 2009
Spuneti la adminisratia blocului ( unde platiti intretinerea ) ca din data de -------------fiul dvs. lucreaza in si sta in Bucuresti, si suneti cate persoane locuiti in apartamentul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa stau cu iubitul meu zilnic in casa dar fara sa il trec in spatiul locativ. Elwisa Elwisa Sunt o fata cu liceul terminat si am un apartament proprietate personala. Sunt amorezata de un baiat din alta localitate si VREAU ca baiatul sa stea permanent ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu Nicole Nic Nicole Nic Buna ziua, va rog sa ma informez cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie delicata cu care ma confrunt de 1 an de zile : am luat in spatiu o persoana ( ... (vezi toată discuția)
Documente proprietate apartament mambodaniel mambodaniel Buna ziua,am cumparat un apartament in Botosani de la o cunostinta in 2012. In acest apartament locuise tatal cunostintei mele din 1982 si pana in 2012 cand a ... (vezi toată discuția)