avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un fel de santaj prin concurenta neloiala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un fel de santaj prin concurenta neloiala

Buna ziua
Socrul meu are o Dacia papuc inregistrata ca taxi ,legal (taxe,autorizari,...) si isi racola clientii din parcarea unui magazine de bricolaj ,ca sa-si completeze pensia mica.
A aparut si concurenta un tip cu o Dacie papuc ce are inscriptionat "transport marfa" ,care cica emite facturi cind face transport clientilor.(lucru indoielnic )
Bineinteles,concurenta este peste tot in economia de piata lucru perfect normal.
In schimb acel personaj a inceput cu amenintari verbale ,la stropit cu cafea pe socrul meu,intimidari ,....toate fara martori .
Cred ca datorita faptului ca celalalt nu plateste taxe lasa si pretul mai jos
Ce pot face in aceasta situatie pentru a-l ajuta pe socrul meu?
Nu vreau sa-i fac rau ,dar vreau sa fie o competitive egala .
Multumesc !

Cel mai recent răspuns: bursul , utilizator 22:30, 29 Ianuarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Este bine sa se inteleaga amiabil.
Sa isi arate unul la altul ce acte au...si sa discute...
Daca nu se inteleg nu va ramane decat problema cu politia...
multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garda financiara Ana Muntianu Ana Muntianu Puterea Garzii Financiare va fi sporita, iar comisarii ar urma sa poarte uniforme si sa lucreze in trei schimburi, sa aiba competenta sa opreasca in trafic ... (vezi toată discuția)
De ce anume are nevoie o firma pentru a functiona? alex921 alex921 Salutare.Tocmai am depus actele pentru deschiderea unei firme dar nu stiu ce trebuie sa fac in continuare pentru a putea fi in legalitate.Am inteles ca este ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli auto helbiz helbiz Buna. Am o nelamurire si poate este cineva aici sa ma ajute. Detin o firma care presteaza activitati de management la sediul clientului. Am doua locatii in ... (vezi toată discuția)