avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator firma pt 3 ani
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator firma pt 3 ani

Buna ziua,
va rog, as dori sa stiu ce se intampla cand mandatul de administrator intr-un srl expira si nu intervin acte de prelungire sau de numire a altui administrator.
Intr-un srl sunt 2 asociati, unul detine 18 parti sociale, celalalt 2 parti sociale. Cel care detine 18 parti sociale este si administrator pt 3 ani. Ce se intampla cand cei 3 ani au trecut si mandatul de administrator nu se prelungeste si nici nu se numeste altul prin hotarare AGA?
Multumesc,
mariamarinescu2011@gmail.com
Cel mai recent răspuns: Maria Adriana Marinescu , Consultant resurse umane 22:22, 4 Februarie 2015
Se sesizeaza Registrul Comertului si dizolva societatea.
Va multumesc frumos, dna Avocat Cristina Paisa. Sesizarea catre ORC trebuie sa o faca administrastorul? sau oricare dintre asociati?
Orice persoana interesata.
multumesc frumos!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale fara prezenta administratorului Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, detin 2 parti sociale/10% dintr-un srl. Doresc sa cesionez totul unui tert. Administratorul refuza semnarea Hotararii AGA si Actul Constitutiv ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale - refuz administrator, cai legale Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, detin 2 parti sociale/10% dintr-un srl. Doresc sa cesionez totul unui tert. Administratorul refuza semnarea Hotararii AGA si Actul Constitutiv ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cesionez partile sociale Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, detin parti sociale intr-un srl, eu am 2, administratorul 18, doar doi asociati. Ce pot face in situatia in care vreau sa ma retrag din firma, ... (vezi toată discuția)