avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Raspunderea lichidatorului
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Raspunderea lichidatorului

Buna ziua! In urma cu un an am depus o cerere pentru eliberarea unei adeverinte la firma la care am lucrat in urma cu 6 ani si care acum este in lichidare si nu am primit niciun raspuns ! Ce pot facere ? Am solicitat in repetate randuri o motivare scrisa si nu vor sa-mi raspunda. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:42, 29 Ianuarie 2015
In prima faza sesizati itm-ul, apoi depuneti o petitie la uniunea nationala a practicienilor in insolventa si in ultima instanta la parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare vechime in munca anii 1985-1990 fabrica timpuri noi bucuresti mb1968 mb1968 Buna ziua Cum se poate recupera adeverinta de vechime aferenta perioadei 1985-1990 lucrata la fabrica Timpuri noi Bucuresti . Acum am sunat la ei si imi spun ... (vezi toată discuția)
Unde se depun reclamatii privind un lichidator juridic ci-cristi ci-cristi Buna ziua, As vrea sa stiu unde si ce trebuie sa fac pt. a reclama un lichidator juridic, in persoana unor Cabinete Asociate de Practicieni in Insolventa ? ... (vezi toată discuția)
Firma lichidata dana7711 dana7711 Cui ma pot adresa în cazul în care un lichidator, care deţine arhiva societăţii lichidate, refuză să elibereze adeverinţe de vechime în muncă şi ... (vezi toată discuția)