avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma lichidata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma lichidata

Cui ma pot adresa în cazul în care un lichidator, care deţine arhiva societăţii lichidate, refuză să elibereze adeverinţe de vechime în muncă şi să trimită cărţile de muncă persoanelor care au lucrat acolo ? Exista un for superior al Uniunii Practicienilor in Lichidare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:05, 15 Mai 2013
Adresati-va ITM-ului .in raza caruia isi are sediul social acel lichidator ....
ITM sustine acest lichidator. E dat in judecata de foarte multe persoane fara nici un rezultat.
Nu are nicio relevanta .. faceti solicitare scrisa la lichidator si apoi la Inspectia Muncii /Ministerul Muncii - foruri superioare ITM-ului ..
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu angajatorul ContSters205948 ContSters205948 ANGAJATORUL nu imi da o adeverinta cu ultimele 4 luni lucrate sesizez ITM sa imi trimita prin posta.ADEVERINTA de salarizare cu veniturile ultimele 6 luni de ... (vezi toată discuția)
Itm - ul nu-si face treaba Ristina Ristina Cui ma pot adresa, unui organ superior ITM - [editat] ? Am constatat ca in urma unei investigatii care a durat vreo doua luni de zile (INADMISIBIL DE MULT ! ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime Control Control Bună ziua, De unde pot sa iau o adeverinta de vechime în munca dacă firma la care am lucrat a fost radiata. Mulțumesc! (vezi toată discuția)