Cui ma pot adresa, unui organ superior ITM - [editat] ?
Am constatat ca in urma unei investigatii care a durat vreo doua luni de zile (INADMISIBIL DE MULT ! Probabil dumnealor asa isi fustifica timpul ...),
ITM - [editat] nu a facut nimic, am primit acelasi raspuns pe care mi l-a dat si intreprinderea unde trebuia sa verifice.
Chestiunea era foarte simpla : refuzul intreprinderii de a-mi elibera o adeverinta cu VENITURILE BRUTE obtinute in anii de munca din intreprinderea respectiva.
ITM - [editat] chiar imi da ca buna o adeverinta data de intreprindere din care se vede clar ca NU reflecta veniturile brute.
Incalificabil !
Cei de la ITM - [editat] ori sunt incompetenti, ori au fost platiti de fosta mea intreprindere sa ma minta in continuare. Intr-o chestiune atat de simpla : ADEVERINTA CU VENITURILE BRUTE !
Nu doresc procese-tribunal, nici pentru intreprinderea mea, nici pentru ITM, acestea se vor prelungi pe ani de zile (poate si mor pana la finalizare ...).
Doresc ca un organ superior ITM - [editat] care sa se ocupe de chestiune,
1. Nerezolvarea unei petitii adresate ITM - [editat]. ITM - [editat] nu are si ea un "stapan" ?
2. Intreprinderea care-si bate joc si nu elibereaza o adeverinta cu VENITURILE BRUTE ale unui fost salariat.
Chiar nici niste legi simple nu se mai respecta in tara asta a noastra, Romania ?