avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... problema cu angajatorul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

problema cu angajatorul

ANGAJATORUL nu imi da o adeverinta cu ultimele 4 luni lucrate sesizez ITM sa imi trimita prin posta.ADEVERINTA de salarizare cu veniturile ultimele 6 luni de la societatea de unde am lucrat nu mi se da cui ma adresez.nota de lichidare nu imi da angajatorul cele scrise de mine nu mi le da ca lam reclamat in final ce fac.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:40, 12 Mai 2011
Sesizati Inspectia Muncii - for superior ITM-ului sau Ministerul Muncii -

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma lichidata dana7711 dana7711 Cui ma pot adresa în cazul în care un lichidator, care deţine arhiva societăţii lichidate, refuză să elibereze adeverinţe de vechime în muncă şi ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime Control Control Bună ziua, De unde pot sa iau o adeverinta de vechime în munca dacă firma la care am lucrat a fost radiata. Mulțumesc! (vezi toată discuția)
fostul angajator refuză să-mi elibereze adeverința de vechime. itm bucurești "doarme"! Costin33 Costin33 Bună ziua. Fostul angajator refuză să-mi elibereze adeverința de vechime. După ce am încetat raporturile de muncă cu fostul angajator, am solicitat ... (vezi toată discuția)