avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna in cazul cumului de functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna in cazul cumului de functii

Buna ziua,
lucrez la o unitate sanitara, unde am FF2, norma de baza fiind la facultate.
Intrebarea este daca am dreptul la concediu de odihna si la unitatea sanitara. HGR 250/1992 s-a abrogat sau nu?

Alte discuții în legătură

Preot angajat la cumul- zile concediu de odihna scoalahomocea scoalahomocea Am urmatoarea problema la o scoala. Preotul este incadrat la cumul, avand 9 ore in incadrare(0,50 norma). Conform normelor metodologice nr. 34.232/9.06.1998 ... (vezi toată discuția)
Plată concediu de odihnă ? cain2k cain2k Bună seara, Luna aceasta, un coleg din departament nu a primit drepturile salariale din luna iulie, pe motiv că mai este angajat pe baza unui contract de ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna pentru doua contracte, la bugetari Claudia Gaban Claudia Gaban Buna ziua! Daca un salariat angajat intr-o unitate sanitara, beneficiaza de doua contracte individuale de munca: unul cu timp normal de lucru si unul cu timp ... (vezi toată discuția)