avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conflict de munca

Buna ziua !
As dori un consult de specialitate pe o anumita speta .
Stiu ca pe perioada unui conflict de munca trimis in instanta se suspenda dreptul angajatorului de a-ti desface contractul de munca .
In situatia unui SGV (soldat , gradat voluntar ) acest lucru se aplica , stiind ca legea spune ca aceasta categorie de militari functioneza pana la implinirea a 40 de ani ? Mentionez ca el face acest demers in pragul varstei de 40 de ani .
Multumesc !
Ultima modificare: Joi, 11 Iunie 2009
nedelcudinu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:50, 12 Iunie 2009
O asemenea situatie nu este reglementat de legislatia muncii ci de normele speciale ale legii 384/2006 privitor la trecerea in rezerva a soldatilor si gradatilor voluntari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reangajare man ntc ntc salut....am si eu o nelamurire....anul trecut in octombrie mi-am dat demisia din aramata ....eram angajat ca sgv....acum as vrea sa ma reangajez doar ca in ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului a soldatilor gradatilor voluntari florin79 florin79 buna ziua!va rog frumos poate ma lamuriti si pe mine sa stiu ce am de facut.am lucrat in M.A.P.N intre anii 2003 -2010 soldat gradat voluntar(SGV) in martie ... (vezi toată discuția)
Militari angajati pe contract limitat mirceafrancisc mirceafrancisc eu am fost s.g.v. pe baza de contract de 4 ani si citind legea somajului,art 17,lit d am asteptat ca la incetarea de drept a contractuluisa intru in somaj pana ... (vezi toată discuția)