avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sfaturi pentru a da politia romana in judecata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sfaturi pentru a da politia romana in judecata

buna ziua , mi s-au intocmit 3 dosare pe raza a 3 localitati diferite pentru conducere fara permis , din aceste 3 dosare in care nu sunt vinovat pt c nu stiam faptul c am dreptul de a conduce suspendat iar eu fizic am avut mermisul in mana atunci cand am fost oripit in trafic pt mici abateri (fara centura , 63 km/h in loc de 50 ....etc) am luat amenda la fiecare am platito si fiecare din acesti politisti cand au verificat ulterior punctele au observat c figuram in baza lor d date cu permisul suspendat si evident c au facut aceste doasare ................. am mers la fiecare din ei si am dat declaratii si am atasat copii la documentele pe care le aveam ,etc .....din aceste 3 doasare sa finalizat unul prin npu (neinceperea urmariiri penale - clasare) , trebuie sa astept sa se finalizeze si celelate 2 , ideea e ca in acest termen de 8 luni ....pana acum + ce va mai dura , nu am putut conduce , am fost nevoit sa lucrez pe alt post la serviciu si uneori sa-mi angajez sofer , am toate actele care sa ateste aceste aspecte si vreau sa dau politia romana in judecata pentru ami recupera banii pe aceste deplasari , (estimativ 2000 euro) , ceva sfaturi vizavi de asta ,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:31, 29 Ianuarie 2015
Atentie sporita impotriva cui intentionati sa formulati plangerea,deoarece daca s-au instrumentat 3 dosare penale,solutionarea acestora intra in responsabilitatea procurorului de caz,care analizand documentele din dosar ,dispune solutia finala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen finalizare urmarire penala mariusag9939 mariusag9939 buna ziua , in martie 2014 am fost prins conducand un moped cu permisul suspendat si mi sa intocmait dosar penal (politia sector 3) , insa dosarul nu a fost ... (vezi toată discuția)
. in anul 2021 am fost surprins de catre aparatul radar cu o ... kaziploae44 kaziploae44 . In anul 2021 am fost surprins de catre aparatul radar cu o viteza de peste 50 km/h in localitate in fapt mi s a retinut permisul de conducere pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului saw_saw36 saw_saw36 Buna ziua! Mi s-a suspendat permisul cu fara drept de conducere ptr.nr. rosii expirate. Cand se finalizeaza dosarul perioada de suspendare a permisului se ... (vezi toată discuția)