avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacere contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacere contract munca

fiind de profesie politist am fost condamnat la amenda penala hotararea ramanad definitiva pe data de 07.11.2014, sedinta respectiva nefiind publica , abia pe 19.11.2014 am primit hotararea de la tribunal. Pe data de 15 .11.2014 fiind in misiune , avand ordin de misiune m-am deplasat cu auto personal si am avut un accident. Am fost la urgenta , s-a raportat evenimentul eu intrand in concediu medical. Pe data de 19.11.2014 am fost chemat la ISJ unde mi s-a dat fisa de lichidare in brate si mi s-a adus la cunostinta ca in baza unei dispozitii date de seful inspector mi s-a desfacut contractul de munca cu data de 7.11.2014 atunci cand s-a dat hotatrarea. Problema mea este ca eu am lucrat pana in data de 15, fara sa stiu de acea sentinta si apoi am intrat in concediu medical...se poate sa-ti desfaca contractul fara sa te anunte nimeni si sa te lase sa lucrezi ...nemaifiind platit de pe data de 7.11.2014? Ma pot adresa undeva sa-mi fie platite zilele lucrate ..mentionez ca asa cum eu nu am stiut de condamnare nici inspectoratul nu a avut de unde pana a primit hotararea de la tribunal?

Alte discuții în legătură

Articol 55 litera b din codul muncii adnotat. elenanicu2014 elenanicu2014 Buna dimineata, In data de 17 anul curent am facut cere de demisie cu data de 19 .11.2014conform prevederilor legale art 55 litera b din codul ... (vezi toată discuția)
Este obligat angajatorul (armata) sa aprobe concediul medical? evadne24 evadne24 Sunt trecut pe lista participantilor la o misiune internationala a armatei marine; intre timp au aparut unele probleme la mana stanga, drept urmare am fost ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil - invatamant Felicia D Felicia D Am lucrat in invatamant ca profesor suplinitor calificat in perioada 1 .09.1999 - 31. 08. 2001. In perioada din 01.09.2001 – 31.12.2001 am fost în ... (vezi toată discuția)