avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... AMENDĂ -Lămuriri
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

AMENDĂ -Lămuriri

Bună ziua!Aş dori să mă lamuriţi în următoarea problemă.Am un PFA pentu transport persoane în regim TAXI.În această perioadă trebuie să vizez autorizaţia la Primărie.Am mers la compartimentul corespunzător,am depus documentele necesare dar domnul care se ocupă cu aceste probleme mi-a adus la cunoştinţă că aş figura ca persoană fizică, în afara PFA-ului ,cu o amendă de circulaţie de 500 ron.motiv care ar duce la nevizarea autorizaţiei.Aş dori să stiu dacă este legală nevizarea autorizaţiei taxi,din acest motiv , şi care este legea care prevede acest lucru ,chiar dacă amenda nu este pe PFA,şi de unde pot afla cu exactitate data acelei amenzi precum si organul emitent,pentru că nu îmi amintesc să fi primit în ultimii ani vreo amendă. Menţionez că şi anul trecut ,cu aceeaşi ocazie, am fost găsit cu o amendă din 2009,de data aceasta pentru rovignetă,dar din fericire am făcut dovada plăţii acesteia,având chitanţele.Mă întreb de ce nu m'au gasit cu amenda de circulatie şi anul trecut la vizarea autorizaţiei şi dacă aceste amenzi pot fi inventate doar atunci când ai nevoie de nişte avize.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pvcc rovignieta - lamurire DoruBarg DoruBarg Buna ziua, Am primit doua PV pentru circulatie fara rovignieta (din luna noiembrie 2010) la distanta de o saptamana, asadar doua amenzi plus de doua ori ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera georgescug georgescug Am mers la biroul de taxe si impozite al primariei sector 5 pentru plata impozitului pe masina. Aici mi-a dat o nota de plata in care figura pe langa valoarea ... (vezi toată discuția)
Pfa-inregistrare la administratia financiara barsani2001 barsani2001 Buna ziua, Anul trecut in aprilie, mi-a fost emisa autorizatia de functionare pentru pfa. In zilele urmatoare acestei emiteri am fost nevoit sa parasesc ... (vezi toată discuția)