avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot sa solicit indepartarea probei testimoniale de pe ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot sa solicit indepartarea probei testimoniale de pe fondul cauzei?

Va rog sa imi indicati ce temei legal poate fi invocat in acest sens.
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 16:05, 3 Februarie 2015
puteti cere instantei sa revina asupra probei testimoniale, deoarece nu este concludenta, pertinenta si utila cauzei. Insa daca s=a pronuntat odata cu privire la acest aspect, nu cred ca va tine . Daca d-voastra ati propus proba, puteti sa spuneti ca renuntati la aceasta proba.
Interesant. S-a pronuntat doar cand s-a facut incuviintarea probelor.
Intimata a propus proba, de aceea vreau sa fie indepartata.
Dar ce inseamna SA REVINA asupra probei testimoniale??
Stie avocatul dv. daca si cum sa argumenteze asupra revenirii instantei asupra propriei decizii; in general e dificil de argumentat si, in realitate, si mai rar se revine. In toate cazurile, e o chestiune stricta tehnica, ar dura zile sa va explicam ce inseamna probele intr-un proces civil, scop, admisibilitate etc.
Ma reprezint singur!! Imi puteti indica texte relevante si le voi lectura... zile intregi :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura in instanta proces partaj Nina1 Nina1 1.In cate exemplare se depun documentele in instanta civila? 2. Reclamantul in momentul in care depune documente in instanta este obligat sa depuna un ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala reprezentant legal aidu aidu In dosarul cu privire la contestatie decizie concediere: Vreau sa solicit audierea in sala a persoanei imputernicite cu cercetarea disciplinara. Acesta este ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna solutia data de instanta in cazul unui dosar de anulare p.v. de contraventie? digxxx digxxx In plangerea contraventionala am facut referire la martorul asistent consemnata de politist in procesul verbal de contraventie, unde nu apare decat numele si ... (vezi toată discuția)