avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... informare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

informare

buna seara , asi dori sa ma informati cu privire unor subventii pt animale ......am o exploatatie deschisa anu trecut in aprilie cu 9 capete de vaci luna asta am mai achizitionat inca 5 in total am 14 bucati azi am fost la apia pt a le putea inregistra la subventie .....si nu pot deoarece domnul de acolo zice ca sunt la subventie la persoanele de la care le-am achizitionat....asi dori sa stiu cum este posibil ca eu sa detin animalele sa le ingijesc si altul sa ia bani ......si daca se poate sa ma informati cum asi putea sa obtin eu subventia........va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Subventia la bovine maryan1 maryan1 buna ziua.sunt un tanar de 35 de ani,am lucrat 6 ani in spania in agricultura,ca orice tanar cu banii obtinuti m-am intors in tara si am investit in vaci si ... (vezi toată discuția)
Impozit pfa agricultura CALIN74 CALIN74 ce impozite platesc ca si pfa daca detin 75 fam de albine si 4 capete bovine dc 3 declarate la apia pt. care s-a incasat subventie in 2012 de la apia (vezi toată discuția)
Sesizare apia malina221 malina221 buna ziua vreau sa ma lamuriti cu un aspect.vreau sa fac o sesizare catre apia centrala cum ca in jud ialomita sunt inregistrate un nr mare de persoane care ... (vezi toată discuția)