avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene nerambursabile

buna seara. am 43 de ani si doresc sa primesc ajutor pentru a deschide o fabrica de mobila din lemn masiv intr.o comuna din teleorman. am doar cunostinte in domeniu, casa si teren. imi trebuie hala si utilaje. va rog sa.mi explicati daca pot primi fonduri si daca da, cum si ce trebuie sa fac
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 15:53, 2 Februarie 2015
In primul rand trebuie sa infiintati o firma: SRL, SRL-D
SRL-D are costuri zero la infiintare.
Puteti accesa programe nationale ca firma nou infiintata, doar ca este un singur program care acorda maxim 10.000 euro, finantare 50%, pentru constructie.Diferenta de 50% trebuie sa o aveti dvs. Pentru utilaje se poate accesa alt program, START.
Gasiti detalii la acest link:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile pentru fabricarea mobilei? claudiu013196 claudiu013196 Salutare, am si eu o intrebare in legatura cu fondurile astea nerambursabile As vrea sa imi fac o firma pentru fabricarea mobilei din lemn masiv . Am ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene HalatiuMaria HalatiuMaria Buna ziua.As vrea sa infiintez o firma proprie si nu stiu procedurile prin care se pot primi fonduri europene nerambursabile.Ma poate ajuta cineva? (vezi toată discuția)
Se poate obtine finantare? lauraoradea lauraoradea buna ziua. va rog sa-mi spuneti daca se pot accesa fonduri pentru o firma nou infiintata, si anume: eu si sotul meu am vrea sa ne facem o sala de evenimente ... (vezi toată discuția)