In data de 30.01.2015 , am fost sunat de o persoana cunoscuta in care aveam incredere pentru a i vinde un telefon nou , care valora 750 de lei , am fost la acest om acasa la domiciliul lui el stand la parter a iesit pe geam nu a deschis usa sau a iesit afara pentru a negocia . A fost deacord cu pretul de 750 de lei , mi a cerut telefonul sal verifice daca este functional , i lam dat in mana pe geam si la bagat la el in casa incercand incarcatorul si cartela , a vazut ca functioneaza , venind la geam am crezut ca imi aduce banii , insa el a spus ca nu imi mai da telefonul si ca sa plec . Am plecat , si am depus plangere la politie , au venit 4 organe de politie cu mine si cu un coleg care a fost martor tot timpu , si lau intrebat pe inculpat daca are telefonul meu la el in casa , iel raspunzand ca la luat si la aruncat intrun canal pentru ca era nervos , si a recunoscut ca nu a platit nimic si ca pur si simplu la luat ca asa a vrut el . Cum pot sa mi recuperez prejudiciu , ? si care sunt pasi care se vor intampla dupa ce am depus plangerea impotriva lui ?
multumesc pentru suportul si ajutorul oferit!
Faptul ca i-a incredintat bunul spre examinare in vederea vanzarii nu inseamna ca i-a transmis in acel moment posesia sau detentia acestuia, fapta este furt, nici vorba de abuz de incredere.
Era abuz de incredere daca telefonul era incredintat pentru folosire si acesta nu il mai restituia.
Cine ma poate ajuta un prieten de al meu a cumparat un telefon de la cineva insa era furat de la o fata de la camin si nu are dovada ca la cumparat ce poate pati??