avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Unde se afla cardul meu de sanatate?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Unde se afla cardul meu de sanatate?

Buna dimineata,

Am nevoie de ajutorul vostru pentru a afla unde se afla cardul meu de sanatate. Am incercat sa sun la Casa de Asigurari si le-am trimis si un e-mail, dar nu am primit absolut niciun raspuns.

Situatia mea e cam asa: am domiciliul in Bucuresti si cardul mi-a fost trimis prin posta (am primit un aviz), insa nu am putut ajunge la oficiul postal sa il ridic, deoarece eram pleacat din oras.

Inainte de a avea domiciliul in Bucuresti, am locuit in judetul Suceava, unde mai sunt inca inscrisa la un medic de familie. Mentionez ca in Bucuresti nu m-am inscris inca la un medic de familie.

Ma puteti ajuta cu sfaturi si sugestii pentru a localiza cardul de sanatate ? :)

Multumesc pentru ajutor anticipat,
Ruxandra
Cel mai recent răspuns: sassy3006 , utilizator 12:09, 30 Ianuarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc foarte mult pentru ajutor!
Ruxandra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card sanatate dupa angajare trz trz M-am angajat de curand si as vrea sa stiu cum pot intra in posesia cardului de sanatate, cat timp dureaza si cum se procedeaza? Am incercat sa sun la CASMB ... (vezi toată discuția)
Anaf - executare si proprire de conturi ilegala grandanat grandanat Buna ziua, Nu stiu in ce masura in aceasta situatie se mai gasesc contribuabili insa este strigator la cer ce se intampla. Situatia mea pe scurt. Am ... (vezi toată discuția)
Card national de sanatate assbell99 assbell99 m-am inscris in 2005 la un medic de familie;daca primesc cardul trebuie sa merg la acelasi(nu am fost decat o data) sau il pot schimba dupa primirea ... (vezi toată discuția)