avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ciudatenie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Ciudatenie executare silita

Avem 1 cetatean Z care ia imprumut de la banca X in anul 2008. In decembrie 2009 acesta este executat, efectuanduse poprire pe salar . Cetateanul are contul de salar la banca Y. Pana in luna mai 2014 cetateanul este poprit fara nici o problema. Din mai pana in prezent banca Y ii retine in continuare 33% din salar cetateanului Z dar nu vireaza banii sau nu ii mai executa banca X de la banca Y. Intre timp apare firma de executare M care il suna sa ii spuna ca trebuie sa vireze bani la banca X ca altfel creditul ii va fi declarat restant si ii creste dobanda.:O..Cetateanul Z merge la banca Y sa le spuna sa vireze banii la banca X . Acestia ii spun ca ei retin in continuare cei 33% dar pana nu vine executorul sa ii ia ei nu fac nimic. Apoi cetateanul se deplaseaza la banca X sa le spuna despre problema de la banca X, acestia spun ca da, trebuie cetateanul Z sa vireze bani in contul lor pt ca suma creditului tot creste #-o. El le spune ca banii sunt la banca Y si din moment ce a existat o sentinta judecatoreasca el nu mai are nici o obligatie .... Ce trebuie sa faca cetateanul Z pentru a rezolva situatia ciudata?
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 12:36, 30 Ianuarie 2015
pai cred ca ceva e blocat undeva??? cel ce retine sumele nu le poate pastra, ar trebui virate intr-un anumit interval de timp, eventual vb cu angajatorul poate ar fi mai ok sa se vireze salariul intr-un cont direct la banca la care aveti datorie!!!!
Daca a intrat in discutie si o firma de executare inseamna ca dosarul a luat o alta intorsatura, in mod normal daca sa ajuns la executare creditul este declarat scadent anticipat.
Evitati cheltuielile de executare care nu sunt de neglijat, pot depasi functie de suma, chiar suma datorata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz concret ; am o poprire pe numele meu care este data la b.e.j ... skayboy19 skayboy19 Caz concret ; Am o poprire pe numele meu care este data la B.E.J X pentru care mi se retine 30/33%, intre timp mi se mai pune o poprire de la B.E.J Y, e ceva ... (vezi toată discuția)
Din ce venituri poate o banca sa te execute? mihaela273 mihaela273 buna ziua! pana acum am avut o poprire pe salariu pentru un credit neonorat( in franci!!) .voi iesi la pensie in aceasta luna si probabil, peste ceva timp voi ... (vezi toată discuția)
Executare silita balteanu valentin balteanu valentin Am o hotarare judecatoreasca, din 2011, prin care o banca trebuie sa imi plateasca, in calitate de tert poprit, o suma de bani. Dosarul de executare silita a ... (vezi toată discuția)