avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Administrator srl
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Administrator srl

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca pot ocupa in acelsi timp functia de administrator si sa am CIM de persoana desemnata intr-o societatate comerciala,respectiv SRL.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: marcucarolina , utilizator 08:54, 2 Februarie 2015
Puteti avea calitatea de angajat intr-un SRL, semnand un cim, paralel cu detinerea calitatii de administrator al unui SRL (sau al altui SRL)
Administratorul societăţii cu răspundere limitată poate cumula în mod valabil funcţiile de administrator şi salariat în cadrul aceleiaşi societăţi.

Legea 31/1990 nu conţine nicio interdicţie în acest sens, prin urmare, nu poate fi contestată admisibilitatea cumulului calităţii de administrator cu cea de salariat în cadrul societăţilor cu răspundere limitată.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare ni65 ni65 Suntem o SC de transport marfa cu 2 administratori, este obligatoriu sa incheiem contracte de munca in conditiile in care noi ocupam toate ... (vezi toată discuția)
Administrator ContSters432782 ContSters432782 Doua persoane conducem o firma de confectii piele, un asociat si eu ca administrator! Pot sa fiu angajat ca administrator, sau angajat in alt post din ... (vezi toată discuția)
Salariu administrator cristinasergiu cristinasergiu Buna ziua,se poate va rog sa-mi spuneti si mie daca un administrator poate fi angajat si pe o functie de executie si daca poate ,el poate primi salariu? (vezi toată discuția)