avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Administrator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Administrator

Doua persoane conducem o firma de confectii piele, un asociat si eu ca administrator! Pot sa fiu angajat ca administrator, sau angajat in alt post din firma?
Va multumesc anticipat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 21 Iunie 2017
Administratorul societăţii cu răspundere limitată poate cumula funcţiile de administrator şi salariat în cadrul aceleiaşi societăţi.

Legea 31/1990 nu conţine nicio interdicţie în acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator srl marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pot ocupa in acelsi timp functia de administrator si sa am CIM de persoana desemnata intr-o societatate ... (vezi toată discuția)
Intrebare ni65 ni65 Suntem o SC de transport marfa cu 2 administratori, este obligatoriu sa incheiem contracte de munca in conditiile in care noi ocupam toate ... (vezi toată discuția)
Administrare Iulialexa Iulialexa Administratorul unei firme poate fi si angajat al aceleasi firme? Daca da, se poate sa aiba o functie de conducere (ex. Director executiv?) (vezi toată discuția)